Birdway

Tjänst

Visuell identitet

År

2022

Klient

Birdway

Birdway är en framstående konsultbyrå baserad i Stockholm som specialiserar sig på att hjälpa företag att växa snabbare och nå nya höjder. Med en passion för affärsutveckling och strategisk rådgivning har de etablerat sig som en pålitlig partner för företag som strävar efter framgång och expansion.

Birdway har en vision om att vara en ledande drivkraft för tillväxt och framgång inom näringslivet. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för varje företag, arbetar de nära sina kunder för att förstå deras mål och utmaningar och hjälper dem att identifiera de bästa möjligheterna för framgång.

Deras uppdrag är att leverera högkvalitativ konsultexpertis som ger mätbara resultat och accelererar företagens framsteg. Genom att erbjuda strategisk rådgivning, affärsplanering och implementering av effektiva tillväxtstrategier hjälper Birdway företag att optimera sina resurser och nå sina tillväxtmål.

Vi har haft äran att skapa Birdways logotyp, som är en visuell representation av deras unika värdeerbjudande. Genom logotypen förmedlar vi Birdways expertis och engagemang för att hjälpa företag att nå sina tillväxtambitioner.