Hammarby Rugby

Tjänst

Marknadsföringsmaterial

År

2022-2023

Klient

Hammarby Rugby

Hammarby Rugby är en framstående rugbyklubb i södra delen av Stockholm. Vi är stolta över att ha fått äran att vara en del av Hammarby Rugbys resa och har arbetat nära klubben för att skapa både digitala och fysiska marknadsföringsmaterial. Genom vårt kreativa arbete har vi förmedlat Hammarby Rugbys unika varumärke och strävat efter att nå både spelare och fans. Både Hammarby Rugbys herrlag och damlag är framgångsrika och spelar i den högsta divisionen för 15-manna rugby (Allsvenskan) samt på elitnivå i 7-manna rugby.

En spännande utveckling sker även inom klubben genom det nygrundade damlaget, som förbereder sig för sina första matcher denna säsong. Det är en glädje för oss att kunna stötta och synliggöra detta nya kapitel i Hammarby Rugbys historia.

Hammarby Rugby är känd för sin inkluderande och välkomnande atmosfär. Genom åren har klubben hälsat spelare från olika delar av världen välkomna, inklusive Irland, England, Frankrike, Nya Zeeland, Australien, Sydafrika och många fler. Vi är stolta över att ha bidragit till denna internationella gemenskap genom vårt samarbete.

Tillsammans med Hammarby Rugby har vi skapat marknadsföringsmaterial i form av både fysiskt och digitalt material, i mål om att skala upp klubben och göra rugbyn mer inbjudande. Hammarby Rugby har idag blivit en av Sveriges största rugbyklubbar.