Hammarby Rugby

Tjänst

Marknadsföring

År

2022-2023

Klient

Hammarby Rugby

Hammarby Rugby är en framstående rugbyklubb i södra delen av Stockholm. Vi är stolta över att ha fått äran att vara en del av Hammarby Rugbys resa och har arbetat nära klubben för att skapa både digitala och fysiska marknadsföringsmaterial. Genom vårt kreativa arbete har vi förmedlat Hammarby Rugbys unika varumärke och strävat efter att nå både spelare och fans.

Både Hammarby Rugbys herrlag och damlag är framgångsrika och spelar i den högsta divisionen för 15-manna rugby (Allsvenskan) samt på elitnivå i 7-manna rugby.

En spännande utveckling sker även inom klubben genom det nygrundade damlaget, som förbereder sig för sina första matcher denna säsong. Det är en glädje för oss att kunna stötta och synliggöra detta nya kapitel i Hammarby Rugbys historia.

Hammarby Rugby är känd för sin inkluderande och välkomnande atmosfär. Genom åren har klubben hälsat spelare från olika delar av världen välkomna, inklusive Irland, England, Frankrike, Nya Zeeland, Australien, Sydafrika och många fler. Vi är stolta över att ha bidragit till denna internationella gemenskap genom vårt samarbete.

Vi ser fram emot att fortsätta stödja Hammarby Rugby i deras strävan efter framgång inom rugbyvärlden. Genom vårt fortsatta samarbete siktar vi på att bygga starka varumärken och locka ännu fler rugbyentusiaster till denna vänliga och spännande klubb. Tillsammans fortsätter vi att växa och stärka Hammarby Rugby i den svenska rugbygemenskapen.