Ignited Accessories

Tjänst

Visuell identitet, Förpackningsdesign

År

2024

Klient

Ignited Accessories

Ignited Accessories är ett företag inom gymtillbehör med en passion för att leverera högkvalitativa produkter till konsumenter över hela Sverige. Med deras fokus på att maximera prestanda och främja hälsa, var uppdraget att skapa en visuell identitet för varumärket samt förpackningsdesign för alla deras produkter.

För att säkerställa att Ignited Accessories sticker ut på marknaden och tydligt kommunicerar sina värderingar, var det nödvändigt att skapa en unik och igenkännbar identitet. Med en stark röd färg i fokus och en simpel och minnesvärd logotyp står de som en stark spelare på marknaden. Det lutande typsnittet speglar den aggressiva och hårda sidan av träning och tilltalar målgruppen starkt med skarpa kanter och ett offensivt utseende.

Genom att skapa en unik visuell identitet som inte bara är estetiskt tilltalande utan också speglar varumärket och förmedlar rätt känslor, har de skapat en starkare koppling med sina kunder, differentierat sig i branschen och tagit varumärket till en ny nivå.