Oljedroppen

Tjänst

Varumärkesidentitet, Marknadsföring, 3D Grafik

År

2020-2023

Klient

Oljedroppen

Vi är stolta över att samarbeta med Oljedroppen, en pålitlig och unik plattform för motorolja och smörjmedel. Som grafisk designbyrå har vi haft äran att skapa deras logotyp och utveckla det digitala och fysiska marknadsföringsmaterialet i både 2D och 3D.

Genom vårt kreativa arbete har vi hjälpt Oljedroppen att visa sig som en pålitlig källa för motoroljor och smörjmedel, och vi är glada över att ha bidragit till deras framgångar.

Vår design har inte bara förstärkt deras identitet, utan också hjälpt till att skapa en stark närvaro på marknaden. Genom vårt fortsatta partnerskap med Oljedroppen strävar vi efter att leverera ännu mer kreativt och innovativt arbete för att fortsätta locka deras kunder och stärka deras varumärke.

Vi är glada över möjligheten att vara en del av Oljedroppens framgångssaga och vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete. Tillsammans strävar vi efter att skapa en ännu mer framträdande position för Oljedroppen inom fordonsvärlden och fortsätta erbjuda högkvalitativa produkter för deras kunder. Tillsammans fortsätter vi att stärka Oljedroppen som en ledande aktör inom branschen.