Pändy

Tjänst

Marknadsföringsmaterial, Förpackningsdesign, 3D Grafik

År

2022-2023

Klient

Pändy

Pändy är ett passionerat godisvarumärke som tror att godis kan vara en del av en hälsosam livsstil. De tillverkar "bättre-för-dig" godisprodukter utan att kompromissa på smaken. Med fokus på att erbjuda hälsosamma, men lika läckra, versioner av populära traditionella snacks och smaker, sprider Pändy glädje och sötma till godisentusiaster världen över.

Pändys sortiment inkluderar allt från energidrycker och proteinbars till linssnacks och godis. Genom ständig innovation strävar de efter att förbättra sina produkter och utvidga sortimentet med nya, innovativa produkter för att glädja snacksälskare varje dag i veckan, "monday to sunday".

Genom vårt kreativa samarbete strävar vi efter att förmedla deras vision och mission till kunder över hela världen genom olika grafiska kreationer, inklusive 2D- och 3D reklamfilmer, trycksaker, och mer. Målet är att visuellt förstärka Pändys unika budskap och skapa en genuin koppling till deras kunder, samtidigt som vi fortsätter att sprida sötma och glädje till godisälskare överallt.