Stockholm Rugby Union

Tjänst

Varumärkesidentitet, Marknadsföring

År

2022-2023

Klient

Stockholm Rugby Union

Vi på Nordscape är stolta över att ha fått förtroendet att vara designpartnern för Stockholm Rugby Unions spännande turnering Mälardalen Super 10s. Genom vårt kreativa arbete har vi haft äran att skapa deras logotyp och marknadsföringsmaterial som representerar denna 10-mannarugbyturnering för hela regionen.

Mälardalen Super 10s är ett fantastiskt initiativ som har skapats av Stockholm Rugby Union. En plattform som erbjuder både män och kvinnor från hela regionen möjlighet att delta och utvecklas inom rugby. Vi har bidragit till att göra turneringen visuellt tilltalande och ge den en stark identitet som kommer att inspirera deltagare och publik.

Som designpartners för Mälardalen Super 10s har vi tagit stolthet i att stödja Stockholm Rugby Unions vision om att skapa fler matchmöjligheter för alla spelare, oavsett erfarenhetsnivå. Logotypen är en symbol för denna strävan och vi hoppas att den kommer att bidra till att göra turneringen ännu mer framgångsrik och populär år efter år.

Vi är tacksamma för möjligheten att vara en del av Stockholm Rugby Unions resa och vi ser fram emot att fortsätta vårt partnerskap med dem. Tillsammans strävar vi efter att göra Mälardalen Super 10s till en minnesvärd och uppskattad händelse för alla rugbyentusiaster i Sverige. Vi ser fram emot en framgångsrik och inspirerande framtid för Mälardalen Super 10s, och vi är stolta över att vara en del av denna fantastiska rugbygemenskap.