Viterna

Tjänst

Varumärkesidentitet, Marknadsföring, Produktdesign, 3D Grafik

År

2023

Klient

Viterna

Vi på Nordscape har haft förmånen att samarbeta med Viterna och skapa deras visuella värld. Med över 100 års samlad erfarenhet inom kost, kosttillskott och träning är Viterna en pålitlig partner för de som söker balanserad näring. Viterna erbjuder träningsprodukter till konsumenter över hela Sverige.

Med två olika produktserier så ser Viterna till att nå ut till alla konsumenter som är ute efter träningsprodukter. Vital-serien erbjuder grundläggande träningsprodukter samt tillgodoser vitamin- och mineralbehov. Ignite-serien är för dem som strävar efter att maximera sin prestanda och uppnå snabbare återhämtning inom träningen med prestationshöjande produkter.

Vi är stolta över att ha re-designat deras visuella identitet vilket har hjälpt dem skapa en stark närvaro i branschen. Vi har utöver det skapat allt från marknadsföring, till rörlig 3D grafik, mockups och produktdesign för detta innovativa varumärke.

Genom vårt samarbete med Viterna så har vi förstärkt den konsekventa användningen av de visuella elementen. Samt skapat en tydligare identitet genom rätt färger och typsnitt och användning av dessa för att stärka den visuella profilen de vill åt.

Vårt mål har varit att skapa unikt material som matchar deras dedikation till kvalitet och hälsa. Alla grafiska element i vårt arbete för Viterna är noga utvalda för att förmedla deras budskap. Vi är stolta över att ha varit en del av Viternas resa och ser fram emot att fortsätta hjälpa dem att nå ut till sina kunder med en visuellt tilltalande design som speglar deras budskap och engagemang för hälsa och välbefinnande.