Viterna

Tjänst

Visuell identitet, Marknadsföringsmaterial, Förpackningsdesign, 3D Grafik

År

2023

Klient

Viterna

Med över 100 års samlad erfarenhet inom kost, kosttillskott och träning är Viterna en pålitlig partner för de som söker balanserad näring. Viterna erbjuder träningsprodukter till konsumenter över hela Sverige.

Med två olika produktserier så ser Viterna till att nå ut till alla konsumenter som är ute efter träningsprodukter. Vital-serien erbjuder grundläggande träningsprodukter samt tillgodoser vitamin- och mineralbehov. Ignite-serien är för dem som strävar efter att maximera sin prestanda och uppnå snabbare återhämtning inom träningen med prestationshöjande produkter.

Genom att re-designa deras visuella identitet har de skapat en stark närvaro i branschen. Utöver det så har vi skapat allt från marknadsföring, till rörlig 3D grafik, mockups och produktdesign för detta innovativa varumärke.

Genom detta samarbete så har Viterna förstärkt den konsekventa användningen av de visuella elementen, samt skapat en tydligare identitet genom rätt färger och typsnitt och användning av dessa för att stärka den visuella profilen de vill åt.