Om

Oss

En digital designbyrå för alla.

Vi är en digital designbyrå, specialiserade inom grafisk design.

Nordscape är en konsultbyrå inom grafisk design grundad i Stockholms skärgård år 2022. Vi har en stor passion för design och att hjälpa andra verksamheter komma längre under deras resa.

Utöver våra styrkor inom design, så är vi en fokuserad enhet som lägger dig som kund i fokus, vilket ger oss möjlighet att erbjuda personliga och skräddarsydda designprojekt. Oavsett om det är en varumärkesidentitet som ska fungera i decennier, en roll up för ett event, eller rörlig grafik för att använda på sociala medier.

Vill ni visa upp ert varumärke mer professionellt? Når er verksamhet ut till alla potentiella kunder? Har ni en varumärkesidentitet som sätter er verksamhet på minnet hos era kunder? Blir kunder mer intresserade av att köpa er produkt när de ser er grafiska profil? Är den tydlig för kunder och framtida kunder? Vad ni än behöver så löser vi det. Genom hela arbetsprocessen arbetar vi sida vid sida med er för att förstå precis vad just ni är ute efter, och vad som är viktigast för er och erat varumärke.

Vi vill att alla verksamheter ska ha tillgång till en professionell och tydlig grafisk profil. Just därför fokuserar vi på nystartade och/eller lokala företag, som inte alltid har råd med typiska priser inom grafisk design. Vi tycker det är viktigt med rättvisa priser som är anpassade för kunden och kundens risker och omkostnader.

Siffror

60%

Genomsnittlig tillväxt efter samarbete

116

Genomförda projekt

88492

Timmar av perfektion