Viterna

Tjänst

Marknadsföring, Produktdesign, 3D Grafik

År

2023

Klient

Viterna

Viterna

Vi på Nordscape har haft förmånen att samarbeta med Viterna och skapa deras visuella värld. Med över 100 års samlad erfarenhet inom kost, kosttillskott och träning är Viterna en pålitlig partner för de som söker balanserad näring. Vi är stolta över att ha designat allt från marknadsföring till 3D-grafik och produktdesign för detta innovativa varumärke.

Viterna erbjuder träningsprodukter till konsumenter över hela Sverige. Vital-serien tillgodoser grundläggande vitamin- och mineralbehov. Ignite-serien är för dem som strävar efter att maximera sin prestanda och uppnå snabbare återhämtning inom träningen.

Vårt mål har varit att skapa unikt material som matchar deras dedikation till kvalitet och hälsa. Alla grafiska element i vårt arbete för Viterna är noga utvalda för att förmedla deras budskap. Vi är stolta över att ha varit en del av Viternas resa och ser fram emot att fortsätta hjälpa dem att nå ut till sina kunder med en visuellt tilltalande design som speglar deras unika budskap och engagemang för hälsa och välbefinnande.